Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oğlumu annesine bırakırken yaşadığım sorunlar.  (Okunma Sayısı 491 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muzdarip koca
Yeni Üye
*

Tecrübe Puanı 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 01 Nisan 2009, 11:11:19 »

Merhaba Üye Arkadaşlarım,

Oğlum iki yaşında ve hafta sonu oğlumu alıyorum. Çok güzel ve dolu dolu vakit geçiriyoruz. Sıkıntı annesine bırakırken yaşanıyor. "Anne yok, ev yok" diyor ve eve dönmemek için elinden geleni yapıyor. Kanunen bırakmak zorunda olduğum için de elimden başka bir şey gelmeden eve bırakıyorum. Mahkemeden pedagog tayini istedim.

Sizlere sormak istediğim onular:

-Siz çocuğunuz nasıl alıyorsunuz, nasıl bırakıyorsunuz?
-2 yaşına birçocuk nasıl olur da annesine dönmek istemez, bu normal sayılabilir mi?

Bu sorunu aşmanın yolu be olabilir?

Herkese sağlıklı ilişkiler dilerim.
baba
Yeni Üye
*

Tecrübe Puanı 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2009, 12:16:46 »

Merhaba; aslında oğlunuzun yaşı küçük olduğu için işiniz kolay gözüksede bir o kadarda zor bence. Dışardan bakıldığında yaşı küçükken boşanmak iyi ya da aklı ererken daha kolay gibi söylemler olabiliyor.
Ben bir yıldır bu süreci yaşamaya devam eden biri olarak hangisinin doğru tesbit olduğunu anlayamadım.
Benim şahsi fikrim şudur; "ÇOCUK HANGİ YAŞTA OLURSA OLSUN FATURA ONA ÇIKIYOR".
Benim oğlum 9 yaşında olduğundanalıp bırakmak konusunda sorun yaşamıyorum. Ancak sizin durum gerçekten zor ve insan çaresiz kalıyor. Sanırım evde huzursuz ve babasız bir ortamda kaldığından
dönüşte gitmek istemiyor olabilir. Tabii ki uzaman değilim ama damdan düşen misali benim net fikrim budur.
Profesyonel yardım şart gibi gözüküyor ama bu iş sadece çocuğun pedagogla görüşmesiyle çözülmez bence.
Yani annesininde bu konuda yardım alması gerekli. Belki bir aile danışmanı faydalı olabilir bu konuda ama tabii ki biliyorsunuz bunu kişinin istemesi gerekiyor.
Zor bir durum kolaylıklar dilerim.
muzdarip koca
Yeni Üye
*

Tecrübe Puanı 0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2009, 16:10:46 »

Sevgili Dertdaşım,

Düşüncelerine katılıyorum. Diyalog kurulabilecek biri ile zaten ya boşanma olmaz, olursa da sorunlu olmaz. Benim ve oğlumun sorunu bu zaten. Allah yardımcımız olsun.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: